2010. szeptember 26., vasárnap

Almaaaaaa!!!!

Na, ezt se hittem volna, hagy egyhamar leírom, de igen, a bölcsi csodákra képes, és ennek következtében a Kismedve újra eszik gyümölcsöt. Jobban mondva almát. Rózsa néni péntek délután ezzel a csodálatos hírrel fogadott. Az én kisfiam önmagához mérten sok-sok almát evett meg. Apró darabocskák voltak és szépen falatozta őket Krisz. A banán nem kellett neki. Hát bánja a fene a banánt!! ;)

Péntek délután Szilu barátnőméknél voltunk, babalátogatóban. Igaz a baba 2 hét múlva már 1 éves lesz. :D De hát mind hárman (az ÖTYE tagjai - volt SZOLF-os évfolyamtársak, Sziluval középiskolai osztálytársak is vagyunk - Szilu, Piroska és szerény személyen) 1-1,5-2 gyermekes anyák vagyunk, így hát nem volt könnyű egyeztetni. Valamelyik gyerek tuti beteg lett, vagy valami más jött közbe. De sikerült. Azért írtam előbb, hogy 1,5 gyerekes is van köztünk, mert az utóbbi időben minden randin (általában félévente-évente sikerül összehozni) van valaki pocakos. A legutóbbi Szilu volt a most már lassan 1 éves Vivivel várandós (nagyfia, Ákos nyáron múlt 2 éves), most pedig újra Piroska van soron (Dávid 3 éves és januárban érkezik a kisöcsi). Úgyhogy jövőre én leszek az esedékes. :D Hát reméljük. Majd kiderül.

Szombat reggel Krisz, annak ellenére, hogy este az általa megszokottnál később feküdt le, már háromnegyed 7-kor fent volt. Ami tulajdonképpen érthető is volt részéről, hiszen ki a fene szeret tiszta pisis pizsiben aludni. A fene abban a nyamvadt pelusba.
Reggelizni teljesen egyedül reggelizett. Ebédelni viszont alig akart. Meg uzsizni se volt kedve, a vacsoráról meg ne is beszéljünk.

Szombat délután sógornőm, Zsuzsi szülinapját ünnepeltük. Onnan mentünk Öcsipapáékhoz. Kristóf újfent 8 körül került ágyba, gondoltuk, nem baj, legalább sokáig alszik. Meg ahogy azt mi elképzeltük. Már reggel 6-kor felkukorékolta a nagyszüleit.

Ma pedig Öcsipapa szülinapját tartottuk. Ott voltak a tesómék is, és hozták magukkal Bettit, így jó hangos lett a ház. Viszont Kristóf újra jóóóóó sokat evett, sőőt megint evett almát is! Itthon pedig fél 8-kor már durmolt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése