2010. március 21., vasárnap

Kórházban voltunk

Hát végül csütörtökön ott fogtak minket. A laborleletek egyik fele csúnya bakteriális fertőzésre utalt, a másik fele vírusra. Így a biztonság kedvéért intravénás antibiotikumot kapott Kristóf, meg megcsináltak egy csomó vizsgálatot, szerencsére minden negatívnak bizonyult. Bár még a haemokultúra vizsgálat eredménye nincs meg (ezzel a vizsgálattal a szervezet általános fertőzöttségét vizsgálják), de az orvosok szerint végül is vírus volt a ludas.A fülészeti vizsgálatkor a fülész orvos pedig közölte, hogy javasolja a többszöri légúti megbetegedés miatt az orrmandula kivételét. Szóval valószínűleg még a bölcsi kezdése előtt erre sort kerítünk.Persze a hányás mellé hasmenése is lett a kis szülinaposomnak. A szülinapi ünneplés így elmaradt, Kristóf Bencém az 1. szülinapját a Madarász Utcai Kórházban töltötte. Azért kapott egy lufit és egy hosszú fülű plüssnyuszit vigaszajándékként.

Végül ma délután jöhettünk haza, mert Kristóf láztalan volt, és evett-ivott szépen.
A mai nappal ünnepélyesen eltettük a légzésfigyelőt is, megköszönve 1 éves kiváló munkáját, ideiglenesen nyugdíjaztuk a tesó érkezéséig. Az meg még odébb lesz. :D
Örömmel vettük tudomásul, Krisz a megpróbáltatások ellenére is tartja az egy hónappal ezelőtti súlyát, legalábbis az itthoni mérleg szerint. Viszont a kórházban kiderült, hogy nem mi, hanem a védőnéni mérte el múltkor Kristóf hosszát, ugyanis "csak" 80 cm.
Kristóf ma kapott egy szép sportcipőt is, lévén a bundacipő már nagyon meleg, ha ilyen jó idő van. Ez a sportcipő már nem afféle kocsicipő, hanem rendes kemény talpú. Kristóf pedig lábán a cipővel a kezünket fogva nagy büszkén lépegetni kezdett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése