2010. március 7., vasárnap

Fotózáson jártunk

Na, az még kimaradt a beszámolókból, hogy csütörtökön fotózáson jártunk Kristóffal a Kismama magazinnál. Bizony ám, benne leszünk az újságban. Az NLC-n megtalált egy lány, hogy cikket írna arról, hogy hogyan dolgozzák fel az anyukák, ha nem sikerült a szoptatás, és hogy leírnám-e a sztorimat és bevállalom-e, hogy megjelenjen névvel, fotóval. Belementem. Így történt, hogy csütörtök reggel jött értünk a taxi és szállított minket Óbudára, a magazin fotóstúdiójába.
W. Ungváry Renáta várt minket, ő magazin egyik szerkesztője, a cikket is ő szerkeszti. Míg engem sminkeltek, addig Kristófot Renáta pesztrálta. Kicsi fiam pedig nagyon komolyan szemlélte az eseményeket és csak 1x fakadt sírva (a másik kisfiút elég nehéz volt a mamájától eltávolítani, ő többször sírva fakadt). Kristóf még a fotózás alatt se nagyon oldódott fel, amin igazából nem csodálkozom, mert előtte iszonyat rossz éjszakája volt, és persze ott volt a sok idegen néni, a villogó fény, az idegen környezet. Azért a végére megmutatta tud ő nevetni is.
Sajnos csütörtökön is nagyon nyűgös volt, napok óta rosszul is evett, aztán megint köhögni kezdett. Most már megint beteg, közben jön a foga és sokat pukizik, fáj a hasa. Na ez utóbbit nem tudjuk, hogy mire fogjuk, én őszintén megmondom, a tej alapú ételekre tippelek, ezért úgy döntöttem, hogy minden ilyet száműzök az étrendjéből teszt gyanánt. Tápiból is veszek egy doboz HA-t megint. Aztán meglátjuk.
Annyira sajnálom szegény kicsikémet. Nagyon várom már, hogy menjünk a homeopata doktor nőhöz. Remélem, hogy ő talál megoldást a problémákra és minden rendbe jön.

És néhány újabb videó a kis majdnem egyévesemről:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése