2010. április 30., péntek

Fórumtali

Ma reggel nagy túrára indultunk. Először elmentünk útlevelet csináltatni Apának és nekem, majd útnak indultunk a Kopaszi gátra találkozni a fórumos csajokkal és babákkal. Apa csak elvitt minket, aztán ment a dolgára, Kristóf meg én pedig mentünk bandázni. Nagyon jó idő volt, a gyerekek tündériek, és szuper volt látni a csajokat, találkozni olyan lányokkal is, akikkel eddig még nem sikerült. Olyan volt, mintha millió éve ismernénk egymást személyesen, és mintha már 100x találkoztunk volna. Végülis lassan 2 éve lesz, hogy "virtuálisan" megismerkedtünk.
Kristófom mászott ezerrel fűben, homokban, labdázott Bálinttal és Marcival, és persze jó pasihoz illően csajozott. Noémi nagyon bejött neki, meg is értem, nagyon helyes kicsi lány. :D


Itt ragadom meg az alkalmat, hogy mivel már nincs több szülinapos a fórumon, végre lerántsam a leplet a "titokzatos Valakiről", akitől a szülinapi ajándékot kapta Kristóf.
Réka és Noémi baba! Nagyon-nagyon-nagyon köszönjük a szuper jó ajándékokat mégegyszer!!!!
Képeket pedig a nagy találkozásról itt lehet lelni.

Kristófommal kedden jártunk a védőnéninél. Krisz súlya 10620 gr, magassága 82 cm. Voltunk a doktor néninél is, hogy megbeszéljük az ebben az évben esedékes oltásokat. Így Krisz jövő kedden megkapja a meningococcus elleni oltást, 15 hónaposan a kötelező oltással együtt valószínűleg a bárányhimlő ellenit és 18 hónaposan a kötelezővel együtt a 3. Prevenart is.
Kriszből az utóbbi időben egy törpevízmű lett: iszik mint egy kacsa, aztán meg pisil, de rengeteget. Ezt is elmeséltem a doktor néninek, aki biztos, ami biztos alapon (mivel a családban nálunk akad diabéteszes), elküldött minket egy pisivizsgálatra. Szerencsére semmit nem találtak, úgyhogy elkönyvelhetjük: Kristóf egy kacsa. :D



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése