2010. április 9., péntek

Az izmok ura: Margit visszatér :D

Majdnem egy hónap után újra voltunk Margitnál tornázni. Végre hazajött Írországból, ahol munkaügyben volt. Arra számítottunk, hogy még legalább annyi kezelés kell Krisznek, mint amennyi már a hátunk mögött van (4), de szerencsére tévedtünk. Margit nagyon elégedett volt Kristóffal. Jó tónusúak az izmai, nincsenek letapadások, szépen beindult a mozgásfejlődés, tulajdonképpen többé-kevésbé behozta társait. Margit jóslata szerint kb. 2 hónap múlva már járni is fog egyedül. Úgyhogy már csak 4 hét múlva egy kontrollon találkozunk Margittal, és aztán valószínűleg el leszünk engedve. Annyi van, hogy javítani kell Kristóf felállásának technikáján, mert az még nem "szép". De ez legyen a legnagyobb gondunk.
Margit javasolta a járássegítő használatát (pont most hoztuk el Dunakesziről Emma "régi" járássegítőjét), és a csúszdázást (egyensúly és izom fejlesztés), nem javasolta a kompot (na azt már rég elhoztunk Kesziről, de igyekszünk azért nem túl sokat használni, mert én már sok helyről hallottam, hogy nem javasolt), valamint javasolta, hogy sétáltassuk kézenfogva Kristófot, hogy így is gyakorolja a járást. Megjegyzem ez ügyben is egyre ügyesebb a drágám.
Margit után aztán kimentünk Dunakeszire a Mamikához és a Papikához, ahol jó sokat volt Kristóf levegőn, csatlakozott hozzá még Anna és Emma is, úgyhogy teljes volt az unokák létszáma. Aztán később hármasban (Kristóf, Apa és Anya) felkerekedtünk és elmentünk a Duna partra a Marina Part lakóparkhoz, ahol tegnap felfedeztünk Kristóffal egy szuper játszóteret. Ma is nagyot sétáltunk és játszóztunk ott. Kristóf nagyon élvezte a csúszdát és megismerkedett közelebbről a homokkal is. Valamint sírva fakadt, mikor kivettük a hintából, hogy most már azért engedjünk mást is hintázni. Imádom ezt a kis csibészt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése