2010. április 2., péntek

Tavasz van

Végre. Úgyhogy élvezzük a nagy sétákat a napsütésben Kristóffal. Most már újra napjában 2x megyünk sétálni, mert hát ebben a jó időben vétek otthon ülni. Megyünk a játszóra, vagy vásárolni, vagy csak úgy sétálni. Tegnap például a Budai Vár alatt egy parkban sétálgattunk Kristóffal, míg Apa onnan nem messze dolgozott. Próbálgattuk használni a lábacskákat is, nem csak lóbálni őket a babakocsiban. Ebben nagy ösztönzés volt egy Ádám nevű 15 hónapos kisfiú, akivel megismerkedtünk. A szüleivel megbeszéltük, hogy mind a két gyereknek van mit eltanulni a másiktól: Krisznek a járást, Ádinak a cumisüvegből egyedül ivást. :D
Kristóf mellesleg mostanság többször lebukik, hogy hát ha nagyon muszáj, akkor tud ő mászni is, na de minek, ha kúszva olyan baromi gyorsan lehet közlekedni. Egyébként meg áll. Mindenhol. Ott is ahol nem lehet felállni, mert tuti az eldőlés, vagy ahol tulajdonképpen nincs is mibe kapaszkodni. Így persze nem maradnak el a hatalmas puffanások sem időnként. De hát ez egy ilyen korszak. És mi lesz még, ha elindul. ;)
Közben Emma, Anna és Zsuzsi (ugyebár az anyukájuk) sikeresen benyelt valami hasmenős-hányós csodát. Mi pedig reménykedünk, hogy ez ugyanaz a vírus, amit Krisz már végigjátszott a kórházban és most mi kimaradunk a szórásból. Olyan jó lenne. A lányoknak pedig gyors gyógyulást! Pláne, hogy Anna kedden orrmandula műtétre megy.
Kristóf mostanában reggelente mesét néz reggeli után. Annyira édes. Olyan áhitattal tudja nézni a Teletubbies-t (ők a nagy kedvencek), hogy meg kell zabálni. Integet nekik, meg nyújtja feléjük a kezét. A reggeli mese nézés egyébként azért jó, mert amíg én felöltözök, mosakodok, stb. addig ő elszórakozik a mesén. Ennyi TV nézés még belefér.
Amint már az a képekből kiderült, megvolt az első szülinapi bulija Kristófnak. Mindenki ott volt, aki számít. Rengeteg ajándékot kapott, és Öcsipapa gyártott neki egy gyönyörű tortát. Amivel ő pedig jóóóól összekente magát, ahogy illik. :D Az ajándékok kibontásában és közelről megszemlélésében persze Emma és Anna is nagyon lelkesen segített Kristófnak, többnyire ők bontották ki az ajándékokat, a kis ünnepelt pedig megszeppenten figyelt, de szerintem Anna júniusi szülinapján, már ő is besegít Annusnak. :D
És ami még kimaradt, Kristófom kapott fórumos ajándékot is (sorsoltunk, minden fiús mamának jutott egy kislány, minden lányos mamának egy kisfiú szülinapos). De mivel a fórumos lányok olvasni fogják ezeket a sorokat, így egyenlőre még nem árulom el, hogy kitől kaptuk. Csak annyit mondok, hogy egy naaaagyon szép, nagyszemű kicsi lánytól és az ő anyukájától, akiknek még egyszer nagyon köszönjük.
Mi is megvettük ám az ajándékokat egy másik szépséges kicsi lánynak, akit még szintén nem árulok el, hogy kicsoda.
Készülünk a húsvétra is. Csak egy kicsit, mert egyébként nem leszünk itthon. Azért vettem szép tavaszi virágokat, mint minden évben ilyenkor (talán tavaly nem, de hát ugye akkor nagyon mással voltam elfoglalva ;)). Le is fotóztam őket. Legyen egy kis tavaszi hangulat itt is. ;)






A szuper "fórumos" ajándékok

Balettáncos leszek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése