2010. október 1., péntek

Újra a bölcsiben

Reggel Kristóf 36,6-al ébredt, tehát döntöttünk, irány a bölcsi. Ugyan kicsit folyik néha az orra, de kicsire ugye nem adunk. Csöppentés megy orrba-fülbe, hogy ne legyen belőle fülprobléma, meg kapja a Nurofent, Béres cseppet, C vitamint, Echinacea teát, és délután majd a biztonság kedvéért melegítjük is neki a fülét. Ugyebár jobb félni...
Krisz egyébként nagyon örült, mikor beértünk a bölcsibe. Alig tudtam felöltöztetni, olyan izgalomban volt. Rózsa néni meg mondta, hogy tegnap a csajok, főleg Emma keresték, hiányolták Kristófot.

Most pedig mindjárt nekiállunk Kristóf szobáját kipakolni, ugyanis muszáj újraparkettázni. Izgi lesz. De hát ez van, mivel a parketta felpúposodott, és a világ minden kincséért sem akar visszamenni. Szerencsére olcsón megússzuk a bulit. Csak tudnánk, hogy mitől lett ez a szép púp. Tavaly volt, tehát már majdnem 1 éve, hogy Kristóf kiborult a kiskádból a fürdővízzel együtt, és ázott az egész szoba, szóval attól nem most kellett volna feljönnie a parkettának. Rejtély.

Anya pedig elkezdett visszaszámolni. Jövő hét közepétől újra dolgozom ugyanis. Legkedvesebb kolléganőm, Szilvi már el is látott infókkal (na jó, én kértem), csupa "jó hírrel", már látom előre "tiszta unalom" lesz ez a téli szezon is. :D Jajjj, de hiányzott már!! ;D Kb. mint üvegestótnak a hanyatt esés. Viszont senki nem tartott a fejemhez pisztolyt, hogy menjek vissza. Jobban mondva, de, azok a fránya anyagiak egy egész gépfegyver arzenállal fenyegettek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése