2010. augusztus 11., szerda

Elmo érkezése

Itt van Elmo, megjött Elmo. :D Hatalmas sikert aratott. Kristóf hatalmasra nyílt csillogó szemekkel konstatálta, hogy a borítékból, amit a postás bácsi a kezünkbe nyomott a földszinten, ahogy összefutottunk, kedvenc szőrös szörnye bújt elő. Volt nagy ölelgetés és puszilgatás, azóta Elmo megy vele mindenhová, hintáztatja a hintaszékben, autóztatja a dömperen, és természetesen együtt alszik a piros kis "rémmel".
Elmo egyébként beszél és nevet, már ha be van kapcsolva és meghúzzák a kezét vagy lábát. Ez is nagyon tetszik Kristófnak.

Van egy "vendégünk" is a héten. Ez pedig egy nyuszi (Kristóf nyelven: nyunyi). Tomi és Mariann ránk bízta Zsömit, a törpenyuszit megőrzésre, amíg ők a Balatonon vannak. Krisznek rögtön megtetszett a nyunyi, ezt lelkes szőrtépéssel próbálta tudtára adni az áldozatnak. Aztán meggyőztük, hogy Zsömi jobban szereti, ha inkább csak simogatják.A legnagyobb és legfontosabb esemény viszont az, hogy Kristóf teljesen behozta mozgásban szerzett kevéske lemaradását a kortársaitól. Ugyanis tegnap végre sikerült rájönni, hogy van felállás kapaszkodó nélkül is. Fanfárok, tűzijáték, éljenzés!!! Ez is meg van!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése