2010. május 12., szerda

Otitis media x+1. felvonás

Papíron szeptember 20-tól, fizikailag október 12-től anya újra a munka hímes mezejére lép. Muszáj, ami, mint tudjuk nagy úr. Ennek kapcsán tegnap megjártuk a Káposztásmegyer - Bartók Béla út távot oda-vissza Krisszel, meglátogatva anya munkahelyét. Kristóf nagyon jól viselkedett, szépen elkolbászolt a kolléganőimmel, míg én a főnökömmel megbeszéltem a megbeszélni valókat.
Gyanús volt, hogy kicsi fiam szokásával ellentétben hazafelé elaludt a babakocsiban. Hát nem véletlenül. Délutánra Kristóf belázasodott, ha vízszintesbe került vígasztalhatatlanul sírni kezdett, erős lett a gyanúnk, hogy a füle. Irány az orvosi rendelő, az épp rendelő tündéri doktor néni meg is erősített minket hitünkben. Otitis media, emberibb nevén középfülgyulladás - ugyan még csak kezdődő. Antibiotikum, az eddig szemcseppnek használt Ciloxan átavanzsálódik fülcseppé, orrcsepp, kontroll a saját dokinéninknél pénteken. Ma már picit jobban van a drága, remélem szép gyorsan javulni fog. Az történt egyébként, hogy az a pici orrfolyás, ami volt neki a foga miatt (jobb alsó és bal felső szemfog érkezőben), ráhúzódott a fülére.
A középfülgyuszikkal és ezzel együtt Krisz pocsék orrmandulájával tartó küzdelmünkről Nagy Bandó András Lakni akartunk című kabaréja jutott eszembe. Na, kb. én is már csak így tudom leírni a folytonos küzdelmet: folyt, megtöröltük, folyt, kiszívtuk, folyt, befújtunk, kiszívtuk, folyt, megtöröltük, megtöröltük, kiszívtuk, megtöröltük, folyt, begyulladt, fájt, elmentünk, megnézték, felírták, kiváltottuk, beadtuk, csöppentettünk, befújtunk, kiszívtuk, folyt, fájt, beadtuk, csöppentettünk, befújtuk, kiszívtuk...megszívtuk, rendesen.
Orrmandulának érik már szabálytalan játékért a piros lap, de tegnapi hirtelen fellángolásunkat a műtéttel kapcsolatban eloltotta távoli kis barátnőnk, Emma tegnapi kálváriája egy egyszerű orrmandula műtéttel odakint Hollandiában. Rémisztő komplikációk adódtak nála. Szerencsére gyorsan helyre jött, ma már otthon van a családjával, és reméljük gyorsan elfelejtik az egészet. Innen is sok-sok-sok puszit küldünk a kicsi lánynak és gyors gyógyulást kívánunk!!!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése