2013. június 15., szombat

Gyereknap és évzáró





A gyereknapról az előző postban elfelejtettem beszámolni, de persze az is volt májusban, és Krisztofóró nagyon élvezte. Voltunk gyereknapi bulin Dunakeszin, kapott lufit, buborékfújót és életében először felült különböző körhintákra. 






Ma pedig évzáró családi nap volt az oviban, illetve a Gyöngyvirág csoportban. Nagyon édesek voltak a gyerekek, Kristóf is ügyesen énekelt és mondta a mondókákat, verseket. Egy baj volt csak, hogy nagyon meleg volt, a végén már Krisz is inkább a hűvös árnyékot választotta.

Most pedig 10 hét szünet következik. Igazából csak 5 hétig van zárva az ovi, de anya bölcsen elfelejtette befizetni az augusztust, úgyhogy ezt buktuk. De hát végülis ki kell használni ezt a nyarat, hogy még itthon vagyok.


3 megjegyzés:

  1. Kellemes nyarat kívánok nektek! Miket terveztek?

    VálaszTörlés
  2. Köszi! Nálatok mikor van ovizárás?
    Húú, sok mindent. Megyünk majd a Balcsira július közepén, meg találkozunk a bölcsis barátnőkkel, meg az ovis cimborával, meg megyünk anyuékhoz, meg Krisz biztos lesz anyóséknál is. :)
    És ti? Ábelt felvették a bölcsibe?

    VálaszTörlés
  3. Még egy hét, aztán nálunk is szünet lesz. A tervek kb. úgy néznek ki, ahogy nálatok: leszek velük itthon is, aztán egy hét úszótábor, lesz nyaralás, kis barátokkal bandázás, és Ákos megy anyuhoz is, ha összejön.
    Ja, ja, felvették. :-) Szurkoltam érte, de azért meg is visel a gondolat...

    VálaszTörlés