2012. július 23., hétfő

Esemééééény!!!!

Végre a kisebbikem visszaaludt, a nagyobbikom még mesét néz, én meg készülődhetnék, hogy egyszer elinduljunk a közértbe, de ezt muszáj előbb megosztanom veletek. 
Tegnap a lefekvés kicsit huza-vonásra sikeredett Kristófnál, mert az istenért nem akart ágyba menni. A nagy győzködésben viszont elfelejtkeztünk a pelenkáról (mint utólag kiderült). Reggel Kristóf mondja, hogy pisilnie kell, megyünk a WC-re (amit egyébként időnként egyedül is megold nagyfiúsan, sőt még kezet is most utána magától), húzom le a gatyóját és keresem pelenkát.... sehol.... de pisi sem!!!!! Életében először simán végigaludta egy szál pizsigatyóban az éjszakát baleset nélkül!!! Eddig is volt már, hogy a pelus száraz volt, de ha volt próbálkozás, hogy pelus nélkül aludjon, az mindig hajnali ágyhúzással végződött eddig. Most pedig egy véletlen folytán sikerült eddig eljutnunk. Sőt fokoznám: addig jutottunk, hogy ő maga mondta a WC ülve, hogy ma éjjel is úgy akar aludni, hogy nincs pelus és nem megy be a pisi a gatyába (idéztem :))). Yuppiiiiiiiiiii!!!!!!
Oké, tudom, lesz még itt éjjeli/hajnali ágyhúzás, meg főképp, hogy eljött az "anyaaaaaaaaaaa pisilniiiiii keeeeeeelllll!" felkiáltások időszaka az éjszaka közepén (tuti majd akkor, mikor végre a picicsaj hagyna aludni)..

2 megjegyzés:

  1. Gratula!!! Mi is nemrég estünk át a projekten, vagyis persze még nálunk is lehet baleset esetleg, de három hete nem volt. :-) Másnap be is mentünk a közértbe valamit venni ünneplésképpen.

    VálaszTörlés
  2. Akkor gratula nektek is!!! :) Kíváncsian várom a ma éjjelt és a holnap reggelt, hogy mi lesz. Krisz nagyon lelkes, oly annyira, hogy már 2x riasztott tévesen, hogy neki pisilnie kell. :D

    VálaszTörlés