2012. március 5., hétfő

Ez meg az

Ahogy közeledik Kristóf a 3. szülinapja felé, úgy válik egyre nagyobb dumássá és még nagyobb zsivánnyá. Most már próbál alkudozni (pl. fürdés után: "játszhatok még kint, anyaaaa???"), és a fantáziája is egyre jobban beindul. Hihetetlen, milyen sztorikat talál ki játék közben. Amit meg a kirakós játékokkal művel, az mindenkit - még a gondozónőket is - elképeszt. Megnézi az képet a puzzle-n és szinte az első próbálkozásra hibátlanul kirakja. Judit néni írt is róla az üzenőben, hogy teljesen készek tőle. Ő segít a többieknek, sőt néha még a gondozónénik is Krisz segítségére szorulnak.

Kedvenc játéka még mostanában az apja kormánya (amit számítógépes autóversenyes játékokhoz vett régebben). Állandóan azzal vezet és közben mondja, hogy most ő dolgozni megy, mi meg (Apa és én) maradunk a bölcsiben játszani, majd jön értünk. Időként leszáll a székből és megtankolja az autót. Csúcs!

És a legnagyobb sláger nála most a kistesó. Folyton erről beszél a bölcsiben is. Már mindenki tudja, hogy Anya pocakjában van a kistesó, aki kislány és Vivennek fogják hívni és majd sírni fog, ha megszületik. :D Remélem, hogy majd ha Vivi megszületik, akkor sem fog lanyhulni a bátyja lelkesedése az irányában. Bár tartok tőle, hogy de.... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése