2012. szeptember 15., szombat

Bölcsi búcsú

Hát meg volt ez is (két hete :D). Volt nagy szemtörölgetés az anyukák és a gondozónénik részéről, hatalmas nagy izgalom, evészet-ivászat és főleg játék a gyerekek részéről. Aztán kipakoltunk mindent a kishajós szekrényből és becsuktuk magunk után a bölcsi ajtaját. 
A gondozónénik csodaszép búcsúbejegyzését (is) tartalmazó üzenőfüzetet, a 2 év alatt összegyűlt alkotásokat, a kis tarisznyát a pogácsával és egyéb tartalmával (a játékokért nem merem hosszú távra tűzbe tenni a kezem), a kis névsort és a versikét, valamint a szép emlékeket megőrizzük. Apa készített egy videót, amin a Mackó csoport minden apró részletét megörökítette az utókornak és főleg Kristófnak, hogy felnőttként is emlékezzen rá.

Most amikor ezeket a sorokat írom, már bátran le merem írni, hogy "jövőre, (remélhetőleg) velük, ugyanitt", mert időközben Vivi 4. sorszámmal (Krisz anno a 29. volt) előjegyzésbe került a 2013/14-es nevelési évre a Pozsonyi bölcsődébe. :))) Amúgy Terminátorosan szólva: I'll be back! (vagyis inkább We) :D

 Rózsa néni csúcsszuper utolsó alkotásai közül az egyik - pancsolás után a bölcsiben

A "ballagók" 












Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése