2011. február 20., vasárnap

Ez meg az

Újból eltelt néhány hét. Kristóf (csak csendben merem kimondani) 4,5 hete jár bölcsibe. Alkot is odabent, már 2 mű is készült, egy csillagot színezett és egy cicaálarcot festett. Lefotóztuk (meg nem kapjuk, mert a bölcsiben gyűjtik és majd ha ballagnak, akkor adják oda), és ha letöltöm végre a telefonról, akkor fel is teszem, hogy megcsodálhassátok.

Voltunk Mese barátnőméknél is, meglátogattuk a kis druszánkat Krisit, akivel Krisz 1 napon született. Nagyon édesek voltak 3-an (Krisz, Krisi, és a nővére Mia).

Kristófom közben megtanult panírozni is Öcsipapáéknál, amit szintén megörökítettünk az utókornak. Próbálunk újra bilizni/WCzni, de nem nagyon megy. Még mindig fél. Azóta, hogy egyszer nagy küzdelmek árán ment a kakilás és akkor pont a bilin ült, nagyon fél. 1x már sikerült rávenni, hogy üljön rá a WCre, és akkor még a bőgésről is sikerült elterelni a figyelmét a WC papírral, de ennyi is volt, másnap már üvöltött, amikor ráültettük. Tegnap ugyan Elmo-nak sikerült a képernyő elé - és ezáltal bilire - szögeznie Kriszt, amikor sikerült is pisilni a zöld edénykébe, de ez az atrakció Elmo barátunknak is csak 1x ment. Délután már csak kb. 1 percet volt hajlandó ott ülni.

Ezen kívül 23 hónapos lett a kis banditám, ennek örömére 12,9 kg és 91 cm. El sem hiszem, hogy már csak 1 hónap és 2 éves lesz. Még csak most volt, hogy felkelhettem a fekvésből, hogy izgatottan vártuk, hogy meddig marad a pocakban, hogy milyen lesz. Még csak most született. Annyira gyorsan megy az idő.

Most pénteken lesz majd a farsang a bölcsiben, remélem, hogy ott tudunk lenni, nem szól közbe semmilyen fránya betegség. Tigris lesz a kis drágám.

Fotókat a nagy Kristóf-Kristóf randiról, a WC-n üldögélésről és a panírozásról ITT találtok.

1 megjegyzés:

  1. Drága Csöpp Lila-mancsúm nem is lehetne más mint Tigris.:D Ez így rendeltetett.:DDDDD
    Tigrissy (a hamisítatlanul igazi)

    VálaszTörlés